Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Bijbelverhalen die over jou gaan

Bijbelverhalen gaan over ons. Over gewone mensen van vlees en bloed. Dus ook over jou. Daar hoef je niet gelovig voor te zijn.


In mijn Bijbelse monologen vertellen de personages in deze oude verhalen zelf over wat ze hebben meegemaakt en ervaren, over hun verlangen, hoop, twijfel en angst. Daardoor komen hun verhalen dicht op de huid.


Als luisteraar ervaar je zo hopelijk dat deze verhalen ook over jou gaan, herken je er iets in van je eigen levensweg, word je geraakt of aan het denken gezet, durf je nieuwe wegen in te slaan.


Laat Sara tot je spreken, of Ruth, Salomo, Jona, Maria, Petrus of Marta. Of zomaar een blinde die Jezus tegenkomt. Of hoor wat God of de duivel met ons mensen voor zouden kunnen hebben.


Van één monoloog tot een voorstelling waarin diverse personages aan het woord komen - ik maak graag een programma op maat voor jouw bijeenkomst, kerkdienst of gespreksavond. Met desgewenst een mooie gespreksvorm erbij.


Tarief: 250 - 400 euro, inclusief BTW, exclusief reiskosten (afhankelijk van de duur)

Fotografie Ruben Schipper

Dicht op de huid: Mijn Bijbelse monologen gebundeld.

Bestel ze hier!

Korting voor Verus-leden!

"Zoals Guido de verhalen vertelt, hoeven ze helemaal niet naar vandaag vertaald te worden. Ze worden zichtbaar als teksten die evenzeer over en tot onze situatie spreken als over en tot de situatie van voorgaande generaties. De bijbelverhalen actualiseren zichzelf in de ruimte van Guido’s verhalen. Dat zegt zowel iets over de Bijbel als over Guido’s vakmanschap."


Prof. dr. Erik Borgman in het voorwoord